top of page
IMG_3792_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Escapeloop Balk

Giet it oan?

Al tijden is er in Balk een merkwaardig, maar belangrijk probleem. Tijdens de winter vriest de Luts vaak slecht, tot helemaal niet, dicht. Uit recent onderzoek is gebleken dat het botergehalte in de Luts veel te hoog ligt. Dit heeft alles te maken met de boterhandel waarmee Balk tussen de 15e en 18e eeuw rijk is geworden. Destijds zijn in de Luts meerdere boten gezonken met in het ruim grote hoeveelheden aan boter. Meerdere deskundigen hebben geprobeerd de waterkwaliteit te verbeteren, maar tot op het heden is een oplossing nog niet gebleken. Enige vraag die nog rest: Hoe krijgen we deze boter uit de Luts, waardoor de woorden ‘it giet oan’ eindelijk weer uitgesproken kunnen worden. Weet jij de juiste elementen te mengen?

Gemiddeld 2 uur

2 - 4 personen

€34.95 per notitieboekje

Moeilijkheid ⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️​

Speeltaal: NL

Balk: Over
buterhus.jpg

Verkooppunt

It Bûterhûs
Van Swinderenstraat 8

8561 AP Balk

Tel: 06 12865018

Openingstijden
Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 16:30

Woensdag: 10:00 - 16:30

Donderdag: 10:00 - 16:30

Vrijdag: 10:00 - 16:30

Zaterdag: 13:00 - 16:00

Zondag: Gesloten

Haal je Escapeloop af bij bovenstaande locatie. Wanneer je de Escapeloop in je bezit hebt bepaal je zelf wanneer je van start gaat. Je kunt hierdoor ook spelen buiten de openingstijden.

Om teleurstelling te voorkomen maak een afspraak om je Escapeloop op te halen.

*Buiten openingstijden is de Escapeloop op afspraak af te halen bij Escapeloop.nl. Ook is het mogelijk een Escapeloop thuis op de post te ontvangen. Hier worden verzendkosten voor in rekening gebracht.

Grotere groepen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook voor grotere groepen is de Escapeloop namelijk de ideale activiteit.

Balk: Over
bottom of page