top of page
Escapeloop Sloten flessenpost_edited.jpg

Escapeloop Sloten

Flessenpost van het bierschip.

In dit op waarheid gebaseerde verhaal, ga je terug in de tijd. Om precies te zijn naar 12 mei 1588. Dit is de tijd van de tachtigjarige oorlog, waarbij Spanje grote delen van Nederland in handen heeft. De Spanjaarden zijn vastbesloten om het noorden van Nederland ook in te nemen en met name het stadje Sloten is een belangrijk doelwit geworden. Er staat iets groots te gebeuren dat kun jij aan alles voelen in de stad. Laat jij nou net flessenpost hebben gevonden van een schip hier uit de buurt... Van wie is dit afkomstig en wat wil diegene? Kun jij deze flessenpost openen en de stadswachter helpen om dit mysterie op te lossen?

Gemiddeld 2 uur en 15 minuten

2 - 4 personen

€34.95 per flessenpost

Moeilijkheid ⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️

77% ontrafelt dit mysterie
Speeltaal: NL

vvv-sloten-lr_3532920888.jpeg

Verkooppunt

VVV Waterland van Friesland
Heerenwal 48

8556 XW Sloten
Tel: 0514 531 541

Openingstijden

  • di-vr 11 – 17 uur

  • za-zo 13 – 17 uur

Haal je Escapeloop af bij bovenstaande locatie. Wanneer je de Escapeloop in je bezit hebt bepaal je zelf wanneer je van start gaat. Je kunt hierdoor ook spelen buiten de openingstijden.

Om teleurstelling te voorkomen maak een afspraak om je Escapeloop op te halen.

*Buiten openingstijden is de Escapeloop op afspraak af te halen bij Escapeloop.nl. Ook is het mogelijk een Escapeloop thuis op de post te ontvangen. Hier worden verzendkosten voor in rekening gebracht.

Grotere groepen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook voor grotere groepen is de Escapeloop namelijk de ideale activiteit.

bottom of page